SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.

Städa Sverige

Genom städuppdrag för Städa Sverige kan ni som förening eller lag göra en stor skillnad för miljön, samtidigt som ni får en ekonomisk ersättning som ni kan använda för att uppfylla era drömmar.

Städa Sverige jobbar för att kunna ge så många föreningar som möjligt städuppdrag.

Vi städar vägar, vatten, kuster, kommuner och naturområden. Har ni anmält ert intresse för att städa kanske det blir just ni som får ett uppdrag nästa gång!

 

https://www.stadasverige.se/for-foreningar/ 

Restaurangchansen

Idén med Restaurangchansens koncept är att skapa rörelse i det lokala stadslivet och det till förmån för föreningarna.

Jag har bifogat information angående nyheterna i vår RC-App jag berättade om för dig. Att det numera gäller i alla våra verksamma städer runt om i Sverige samt att rabatter på över 200st onlinebutiker ingår.
Nytt för i år är att ni kan komma igång med försäljningen vilken tid på året som helst, när det passar föreningen bäst helt enkelt.

Ni kan läsa mer här; RCOR_Information_Förening.pdf

 

RC-Appen är välutvecklad och väldigt enkel att använda. Vid varje försäljning ingår en informativ folder som förklarar för användaren steg för steg hur man kommer i gång och använder RC-Appen.

Här kommer 2st förslag på hur försäljningen kan se ut för er med ca 200 medlemmar:

 

Förslag 1

Sälj 400 st appar
- 400 x 130kr = 52 000 kr i förtjänst till föreningen.

 

Förslag 2
Sälj 800 st appar och få 100% förtjänst på 150st
- 650 x 130kr = 84 500kr + 150 x 260kr = 39 000 kr
Totalt: 123 500 kr i förtjänst till föreningen.

Vi hjälper gärna till med alla frågor era medlemmar har samt om vi kan hjälpa till med distributionen på något sätt.


Du kan se alla våra erbjudanden här: https://restaurangchansen.se/ 

 

Hoppas att höra från dig och tveka inte på att höra av dig vid frågor 😊

 

Adam Hedenskog

Restaurangchansen/Onlinerabatt.se

Söderbyvägen 2C
195 60 Arlandastad

08-592 504 14

073-077 54 64

www.onlinerabatt.se

Delikatesskungen

Enkelt att tjäna pengar till laget

Planerar du att resa iväg med ditt lag? Kanske vill ni åka iväg för att skapa minnen tillsammans och jobba på lagkänslan? Eller kanske är det en tävling, fotbollscup eller turnering som lockar? Genom DelikatessKungen tjänar ni pengar snabbt och lagförsäljningen står alltid i första rummet.

 

Upp till 67 kr i vinst per produkt

En deltagare säljer i genomsnitt 12 produkter. Det ger dig en fingervisning om vad en försäljningen kan inbringa för er. En av det stora fördelarna med DelikatessKungens koncept är att ni inte behöver sälja mycket för att det ändå skall bli riktigt bra med pengar. Ju fler produkter ni säljer – desto högre förtjänst per produkt!

 

https://www.delikatesskungen.se/ 

New Body

Newbody Family finns till för att hjälpa föreningar och skolklasser att uppnå sina drömmar. På den här webbshopen kan du handla direkt av någon av alla de grupperna som säljer just nu. Du får produkterna direkt hem och i snitt 25,5% av försäljningsvärdet går alltid till de som säljer. Så håller vi tillsammans liv i det svenska föreningslivet.

 

https://www.newbodyfamily.com/sv-se/shop/ 

Kakservice

Vi på Kakservice vill ge ditt lag möjligheten att tjäna ihop pengar till träningsläger och cuper genom att sälja våra populära kakor, knäckebröd och godisburkar. Varje år säljer över 8000 lag och skolklasser våra produkter för att finansiera sina olika aktiviteter, vilket vi är mycket glada över.Burkarna kostar 60 kronor styck för din kund och du tjänar minst 25 kronor per burk. En förtjänst på minst 42% av priset.

 

Lättsålda och välkända produkter!

Kakor, godis & knäckesticks

Det effektivaste sättet att tjäna pengar till klassen eller laget är att sälja produkter som är efterfrågade. Det gör försäljningen både enkel och rolig att genomföra.

 

https://www.kakservice.se/ 

DoftprinsHen

Det ska vara tryggt & enkelt att tjäna pengar till klassen/laget.

 

Våra produkter behövs i varje hushåll och är därför lättsålda. Och eftersom det är förbrukningsmaterial kan ni sälja till samma kunder flera gånger per år.

Med lång erfarenhet inom föreningslivet har vi sett att ekonomi kan se olika ut beroende på hushåll. Därför har vi tagit fram produkter som hjälper er att på ett enkelt sätt få in pengar till er verksamhet.

 

https://www.doftprinshen.se/ 

Ravelli

Samla in pengar till klassen, laget och föreningen

  • Fri frakt
  • Vid 200 sålda paket eller mer tjänar ni 5 kr extra för alla era paket
  • Vinn ett presentkort värt 20 000 kr hos Klassäventyret tillsammans med Ravelli

Ravelli målsättning är att alla ungdomar/barn skall få samma chans och förutsättningar. Och vi på Ravelli ser till att det blir möjligt. Genom att sälja Ravellis handdukar, bäddset, svensktillverkade kuddar, täcken och mycket annat kan ungdomarna tjäna pengar och därmed få möjlighet att åka på skolresa, cuper, träningsläger. Drömmarna är många och Ravelli ser till att de uppfylls.

 

https://www.ravelli.se/ 

Tvättmästarn

 

Det enklaste sättet att tjäna pengar till laget, klassen eller föreningen är att sälja produkter alla använder dagligen, året om. Det är just sådana produkter Tvättmästarn erbjuder ditt lag, klass eller förening att sälja.

 

När ni väljer Tvättmästarn för att tjäna pengar till lagkassan eller klasskassan, så säljer ni produkter som man vill köpa för att man verkligen behöver det, inte sånt man köper enbart för att vara snäll. Det är ju så klass- och föreningsförsäljning ska vara, ALLA blir vinnare!

 

Vi ger er dessutom en av marknadens högsta förtjänster, det i kombination med att toalettpapper, hushållspapper och tvättmedel är väldigt, väldigt lättsålt så blir det alltid riktigt bra pengar till laget eller klassen när ni väljer Tvättmästarn

 

https://xn--tvttmstarn-r5ad.se/ 

 
Ladda hem medlemsappen
Våra samarbetspartners
Handla dina föreningskläder hos oss
Stöd GF Örebro genom gräsroten och Svenska spel
Hur kan vi hjälpa dig med din grafiska profil?