SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.

Gymnastikföreningen Örebro

Vi skapar en miljö med glädje och gemenskap där alla vill vara med!

 

Gymnastikföreningen Örebro är en ny förening som startade 2019. Den har kommit till genom en sammanslagning av AGF Örebro och ÖGF/Kif

 

Gymnastikföreningen Örebro är Örebros största barn- och ungdomsförening med ca 2800 medlemmar inom barngymnastik, truppgymnastik, cheerleading, parkour, manlig artistisk gymnastik och vuxen motion. 

 

Verksamhetens ledord är Glädje, Gemenskap, Engagemang och Utveckling. 

Vi vill vara en förening som alla vill vara med i, både bredd och Elit. 

 

 

Föreningens ändamål och föreningsidé

Styrning av verksamheten skall följa våra stadgar. Enligt våra stadgar 1 § så är ändamålet med verksamheten och vår föreningsidé följande:

 

Föreningen har som ändamål att bedriva idrottslig verksamhet i enlighet med ”Idrottsrörelsens verksamhetsidé, vision och värdegrund” med särskild inriktning att verka för mottot: ”Gymnastik – rörelseglädje för alla – hela livet!” Föreningen ska bedriva följande idrotter: Gymnastik med olika inriktningar. Föreningen ska motverka all form av diskriminering samt aktivt verka för en dopingfri idrott.

 

Truppgymnastiken
Visar flödet av gymnaster i föreningen (obs ålder är FRÅN det året som står)
 
 
Ladda hem medlemsappen
Våra samarbetspartners
Handla dina föreningskläder hos oss
Stöd GF Örebro genom gräsroten och Svenska spel
Hur kan vi hjälpa dig med din grafiska profil?