SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.
Barn och ungdomsgymnastik

Alla kan gympa

Alla Kan Gympa är ett koncept inom Svenska Gymnastikförbundet och erbjuder verksamhet för personer med funktionsvariationer,
t.ex. rörelsenedsättning, neuropsykiatriska och/eller intellektuella funktionsnedsättningar. Vi utgår från rörelseglädje och ser möjligheter istället för begränsningar i vår verksamhet.

 

I Alla Kan Gympa kan alla gymnaster, oavsett funktionsnedsättning, träna för att nå sin fulla potential. Här får alla uppleva glädjen i att röra sig efter sin egna förmåga. Från grundläggande rörelseaktivitet till kullerbyttor och voltträning. 

 

Alla Kan Gympa har något spännande, roligt och engagerande för alla. Hos Alla Kan Gympa tränar vi kondition, styrka och balans. Vi rör oss till musik, testar handredskap, bollar och band. Vi bygger redskapsbanor och leker lekar. 

 

Om du är intresserad av att börja på Alla Kan Gympa så bokar ni er en plats via bokningssidan; tryck här för att komma till bokningssidan!

 

För mer övergripande information om Alla Kan Gympa, läs mer här; https://www.gymnastik.se/Verksamheter/Paragymnastik/Allakangympa 

 

Träningstid höstterminen 2022.

Söndagar 15:30-16:30 i Ekeskolans idrottshall

 

HÖSTTERMINEN startar vecka 36 och slutar vecka 49.

Lov vecka 44.

 

Träningsavgift, 900 kr per termin

Medlemsavgift, 200 kr per år

 

Kontakt till GF Örebros kansli 
info@gforebro.se

 
Ladda hem medlemsappen
Våra samarbetspartners
Stöd GF Örebro! Koppla ert medlemskap till oss
Stöd GF Örebro genom gräsroten och Svenska spel
Hur kan vi hjälpa dig med din grafiska profil?